SLANKA - så funkar det.

Slanka är en VLCD, en Very Low Calorie Diet. Med Slanka som enda näring, får du i dig allt du behöver av näring, vitaminer, mineraler och salter och endast ca 500 kcal.
Med tre (3) Slanka-måltider per dag och tre (3) liter vatten jämnt fördelat över dagen kan du bli av med din övervikt en gång för alla. Under den första veckan tappar du både vätska och fett, då kroppen gör en omställning från att bränna kolhydrater till att bränna fett.
Första veckan på Slanka Maxi, klicka!.

Slanka Maxi kallar vi det viktprogram då du enbart äter Slanka. Du kan också kombinera Slanka med vanlig mat, balansera eller t ex välja 5:2.
Slankas olika Viktprogram, klicka!

När du känner att du vill välja Slanka för att nå din målvikt kan du välja mellan att besöka oss i Göteborg (tidsbokning, maila) eller beställa dina varor via vår webshop.
Länkar och adresser hittar du också längst ner på sidan.

Oavsett hur du vill handla behöver vi få reda på hur du mår. Alla kunder fyller i en Hälsoprofil i samband med sitt första köp.  OBS! Är du redan kund hos oss har du redan fyllt i en HP och behöver inte göra det igen såvida ditt hälsotillstånd inte har förändrats. 

Vi finns här för dig - du är alltid välkommen med frågor och funderingar. Hör av dig med sms 0704-4446709 eller via Messenger/FB (Susanna Barnevik).

PÅ FACEBOOK!
Naturligtvis är det jättekul om du gillar min FB-sida SlankaOnline.
Ninja Balaj har startat en utomordentligt fin grupp på facebook som samlar alla olika pulvrare :) Den heter Pulvergänget och du är hjärtligt välkommen dit också.

När du tittat runt här på hur Slanka fungerar (Första veckan) och valt mellan de olika viktprogrammen är det dags att hitta en bra tid för din viktminskning - kanske det är imorgon? 

Välkommen!

Susanna Barnevik 
PS; VIKTIGT! Gör alltid en bra upptrappning när du går från Maxi till Kombi/Balans/5:2 eller vanligt ätande.
 

Vilka nudlar är OK på Maxi?

Sjögräsnudlar och Shiratakibudlar kan du med fördel blanda ner i dina varma soppa på Maxi för att dämpa hungern innan du kommer i ketos eller varför inte när du är på Kombi. Tack vare nudlarnas låga energiinnehåll kan du använda dem på Maxi och på alla viktprogram.

Sjögräsnudlar och Shiratakinudlar finns inte längre i min webshop, men du kan hitta dem i livsmedelsbutiker.

Slankas Kokosolja har tyvärr utgått ur Slankas sortiment.

Barerna är tillbaka!

Nu finns det nybakade måltidsbitar i lager igen. En för 30, fyra för 100 kr. Perfekt att ta till då du inte kan ta en shake eller när du inte hinner laga mat. Eller bara för att du kan. Motsvarar en hel måltid och en tredjedel av ditt dagsbehov.

TVÅ NYA SMAKER!

Citrus är tillbaka!

Laktosfri Citrusshake med frisk smak av citron och apelsin. Mixa gärna med is!

Fikatips:

Alla Hjärtans dags fika
Alla Hjärtans dags pyssel

NYTT: 6-pack!

Nu är nästan alla Slankas smaker i 6-pack istället för 21-pack.


Alla produkter finns också styckvis, men det är billigare att handla 6-pack. För att hitta när du ska beställa, använd menyn till vänster i shoppen och välj shakes, soppor, puddingar osv. 
Vill du ha en veckas förbrukning på Maxi behöver du alltså 4 stycken 6-pack, för 2 veckors förbrukning behöver du 7 stycken 6-pack. (Det går åt 21 måltider på en vecka med Maxi, Kombi och Upptrappning.)

Liten lathund för 6-pack
1 vecka: 4 st 6-pack
2 veckor: 7 st 6-pack
3 veckor 11 st 6-pack
4 veckor 14 st 6-pack
5 veckor 18 st 6-pack

Swish!

Nu kan du betala med Swish också, du väljer hur du vill betala i webshopen när du lagt din order. 
Swish: 123 276 98 91

PRESSKLIPP!

I Året Runt (nr 34) kan du läsa om hur Slanka har hjälpt personer at bli av med sin Diabetes typ 2.
Ett par artiklar presenterar dels en forskningsstudie och dels hur Gladys del Pilar fick ner sina värden på bara 10 dagar med Slanka.
Du hittar också (i pappersbilagan) en artikel om Carina Näsman, som minskade sitt midjemått med Body Wraps.
Vill du veta mer om Body wrappen, gå med i Facebook-klubben Shake. And Wrap! Välkommen!

Jag har FLYTTAT!

13 år blev det på Ytterbyvägen i Kungälv, men det blev dags att stänga House of Blue Kungälv och skapa House of Blue Sverige på nätet istället..
Den 28 januari 2016 var sista öppetdagen

Nu kan du handla av mig på på nätet. Det är smidigt att handla i webshoppen och du har fri frakt på alla köp över 600 kronor.

Susanna nås allra bäst via sms, mail eller via Facebook, se information längst ner på sidan eller skriv en rad via "Kontakt".

Tack för roliga år i Kungälv, jag kommer sakna direktkontakten med er alla, men vi håller väl kontakten ändå via nätet hoppas jag.  

Alla orders levereras på 1-2 vardagar till din närmaste servicepoint - eller den du föredrar. (med reservation för att det ett par få gånger per år kan ta lite längre tid).

KRAM!
Susanna

Så fungerar det i WEBSHOPEN!

I webshopen väljer du vilka smaker du vill ha på shakes och soppor mm, du behöver inte köpa hela lådor, du kan även köpa alla varor styckvis. En del varor, t ex måltidsbitarna är billigare om du köper fler (4 för 100 kr).
Din order är FRAKTFRI om du handlar för minst 1500 kr. mellan 600 och 1499 kronor är frakten 40 kr.
Vi skickar alla orders med DHL och du får en bekräftelse när du lagt din order och kan spåra paketet via ditt ordernummer. DHL aviserar sedan med sms när ditt paket går att hämta.
Skriv in ditt ordernummer i sökrutan "referensnummer" HÄR


Vill du ha coaching och Slanka Tanketräning behöver du fylla i en Hälsoprofil, se menyn för mer information.

Välkommen till SlankaOnline!
/Susanna Barnevik

WRAPPEN.SE

Har du testat den där galna wrappen? Gå med i intressegruppen "Shake. And Wrap!" på facebook och läs mer om wrappen och alla härliga produkter för din hud, ditt hår och dina naglar! Du kan också ta en titt i butiken direkt: www.wrappen.se klicka BUTIK.

SLANKAONLINE

WEBSHOPEN är öppen dygnet runt!
Telefon 0704 44 67 09 (sms)
susanna@slankaonline.se

För mer information och beställning av It Works! produkter, t ex bodywrappen:
www.wrappen.se

HOUSE OF BLUE KONTOR
Arkivgatan 5
411 34 Göteborg
org nr 6208125028

HOUSE OF BLUE

WEBSHOPEN öpppen DYGNET RUNT!

Bankgiro: 5141-8721
Swish: 123 276 98 91

Coach: Susanna Barnevik 

PS. Vi finns inte längre i Kungälv.

KONTAKTA MIG.

TEL: 0704-446709 (sms)
MAIL: susanna@slankaonline.se
MESSENGER: Susanna Barnevik

FACEBOOK
Gilla oss på Facebook :) 

SLANKAONLINE (sida)